Göteborgs litteraturhus 29-30 september

Göteborgs litteraturhus har satt ihop höstprogram med så många intressanta författare, poeter, journalister o översättare. Ottar är med och arrangerar, jag deltar i samtal med Anna Dahlqvist och Carolina Hemlin på temat ”Homonationalism – när sexualiteten blir ett vapen”. Kolla in hela ambitiösa programmet på länken nedan.

”Med Scener & samtal vill vi öka möjligheten för alla som läser och engagerar sig i frågor som är djupt personliga och på samma gång gemensamma att komma samman för att lyssna, prata, tänka och läsa tillsammans. I programmet ryms en lång rad läsningar av poeter och författare, här finns samtal om aktuella böcker och en mängd seminarier som på olika sätt tar upp frågor kring hur vi vill leva tillsammans och hur vi bäst värnar det demokratiska samhälle vi är en del av.”

http://goteborgslitteraturhus.se/nyheter/nu-slapper-vi-programmet-varmt-valkomna-till-vara-scener-samtal-29-30-september/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.