Release för Homonationalism

Äntligen är den färdig och överlämnad, min bok Homonationalism. Igår var det release på Brooklyn Bar i Stockholm med samtal o häng. Tack ALLA som kom, det var underbart! Tack till förlaget för allt fix, alla nära, kära, till Carlos som samtalade med mig på scenen. Lite matt men glad vara ur skrivhålet konstaterar jag att bidraget är lämnat o ser fram emot fortsatta samtal. Här är några av vårens inbokade snack: Den 5 april pratar jag på premiären av ETC bokkafé på St Paulsgatan 14 o den 10 april är jag på ABF i Stockholm och snackar tillsammans med Nathan Hamelberg.  Den 17 maj är jag på Göteborgs stadsbibliotek, 30 maj på Uppsala Universitet, och den 7 juni på West Pride Göteborg. Kom o delta!

Snygga omslaget är gjort av Elina Grandin. Foto här nedan från Martin Engman o Alexander M R Volk.

releasepartaj2release_alexandermrvolk1release_alexandernrvolk2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.