Boksnack i Oslo

1 februari deltog jag i samtal på bokhandeln Eldorado i Oslo där Janne Bromseth och forskarkollektivet hade dragit ihop en panel som tog upp upp olika aspekter på homonationalism. Jag pratade utifrån min bok som visserligen ännu inte är klar (men nu iaf på korr). Fin kväll med bra panel. Fullsatt o engagerad publik.

”Forskerkollektivet og Skeiv verden inviterer til åpent seminar om homonasjonalisme!
Hvordan har ”homospørsmålet” havnet i sentrum for et geopolitisk spill der seksualitet har blitt et våpen som gjør forskjell i Europa og Vest? Den svenske journalisten og forfatteren Anna-Maria Sörberg innleder med utgangspunkt i sin nye bok Homonationalism. Etter innledningen følger en panelsamtale med Sörberg, Nina Bahar, Skeiv verden og Stine Helena Bang Svendsen, professor ved lærerutdanningen ved NTNU. Ordstyrer er Janne Bromseth, Forskerkollektivet”.

https://www.facebook.com/events/1703320649923243/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.